top of page
Schermafbeelding 2020-09-29 om 21.35.07.
Afspraak maken?

Voor wie?

De Makerij is een werkplaats voor mensen met een beperking die moeite hebben om in het reguliere arbeidsproces te functioneren.  Met een team van ervaren en enthousiaste begeleiders maken we samen de mooiste houtproducten. Elke product dat de Makerij verlaat is een product met waarde.

 

In onze werkplaats maken wij op maat gemaakte houtproducten, die bij ons te bestellen zijn. Denk hierbij aan tuinmeubelen, complete keukens, buitenbarren, projectinrichting, industriële verpakken, decoratieve producten en geschenken.

Wanneer ben je van harte welkom?

Voorop staat dat je het leuk vind om met je handen te werken. Je hoeft geen timmerman te zijn om bij de Makerij aan de slag te kunnen, maar misschien word je het wel. We kijken samen met jou naar je mogelijkheden en wensen. Het werk varieert van houtbewerking (schuren, zagen, lijmen, boren, frezen) tot productiewerk.

 

'We werken samen,

we zijn eigenlijk een familie.' 

Johan

Interesse in een kennismaking?

Zie jij jezelf hier al tussen staan? Wil je ook graag met je handen werken en mooie producten maken van hout?

Dan willen we je graag uitnodigen voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding.

Zodat we kunnen laten zien wat we doen en je kunt proeven hoe de sfeer is. Als je naar aanleiding van deze kennismaking nog steeds enthousiast bent is het mogelijk om een dag mee te draaien, zodat je ook meemaakt hoe leuk het is om bij de Makerij aan de slag te gaan.

 

Als ook dit positief bevalt gaan we de administratie in orde maken en kunnen je meestal binnen een week starten.

 

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met

Sanne Clermonts van de Makerij.

Team werkplaats de makerij Diessen

Tussen de werkzaamheden door krijg je ook alle tijd om te doen waar je goed in bent. Net als Henk, die kan namelijk heel goed drummen. :)

Kijk maar :)

bottom of page