top of page
Schermafbeelding 2020-09-29 om 20.10.51.
logo dichtbijzorg

Samenwerking met Dichtbijzorg

Stichting de Makerij is onderdeel van coöperatie DichtBijZorg.

Op deze manier kunnen we niet alleen veel kennis en ervaring uitwisselen maar is het tevens mogelijk om samen te werken met de plaatselijke gemeentes

Kwaliteitsplan

Stichting de Makerij voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen. 

In het kwaliteitsplan wordt verantwoording afgelegd over o.a. de onderwerpen:

  • Missie en visie

  • Incidenten

  • Vertrouwenspersoon

  • Veiligheid

  • VOG/BHV/AVG/aansprakelijkheid

  • deskundigheid

Schermafbeelding 2020-09-29 om 21.35.07.

Vertrouwenspersoon

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Dhr. Jan Valckx,  janvalckx@hotmail.com, is verbonden aan Dichtijbzorg, hij is vertrouwenspersoon en kan ten aller tijden geïnformeerd worden over klachten en ongewenste omgangsvormen.  

Hij zal klachten neutraal, oordeelloos en vakkundig benaderen.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.

Agenda

Feestdagen en vakantie waarop de Makerij gesloten is.

Feestdagen:
2e Paasdag

Koningsdag

5 mei ( 2025,2030,2035 etc)
Hemelvaart en de 1e vrijdag daarna

2e pinksterdag
Kerstvakantie (2 weken gelijk aan de basisschool vakantie)

Privacy reglement en algemene voorwaarden

Wij zetten ons in voor het beschermen en respecteren van de privacy van onze cliënten. Onze privacyverklaring beschrijft de privacyrechten van de cliënt en de stappen die we nemen om de privacy te beschermen.

Klik hier voor de privacyverklaring.
Klik hier voor de algemene voorwaarden

bottom of page